Försäljningsvillkor

Ehandelspåse.se drivs i samarbete med BoxonDirect.se och är en tjänst där du kan beställa ehandelspåsar med ditt unika tryck. Vi erbjuder både fakturabetalning och kortbetalning och du behöver inte vara inloggad för att lägga en order. 

Vi tillämpar Allmänna leveransbestämmelser för plastbranschen.

Beställning

När du gör din beställning på ehandelspåse.se behöver du bara fylla i din e-postadress och leverans- och betalningsuppgifter. När du gjort din beställning får du en orderbekräftelse och därefter ett korrektur. Du har då möjlighet att göra en sista justering innan sista korrektur ska godkännas. 

Leverans

Din order på ehandelspåse.se levereras alltid fraktfritt. 

När korrektur är godkänt skickas beställningen och du har dina ehandelspåsar inom 2 veckor. Boxon samarbetar med pålitliga leverantörer. Avsändare på ordern är alltid Boxon.

Vi förbehåller oss rätten att vid specialtillverkning över- eller  underleverera 10 % mot beställd kvantitet. 

Betalning

Boxon Direct samarbetar med Svea Webpay för säker och trygg kortbetalning. Du kan välja mellan att betala med kort eller faktura.

Kortbetalning

Godkända kort är VISA och MasterCard och tillsammans med Svea Webpay säkerställer vi att ditt köp genomförs tryggt och säkert. Vid betalning med kort skickas du till en SSL-certifierad sida där du fyller i dina uppgifter och betalningen genomförs.

Fakturabetalning

Om du väljer att betala med faktura har du 15 dagars kredittid från fakturans datum. Vi utför sedvanlig kreditbedömning och efter godkännande genomförs köpet. För att kunna göra en kreditbedömning krävs det att du anger ditt organisationsnummer.

Om kreditbedömningen inte godkänns stoppas ordern i systemet och vi kontaktar dig för dialog. 

Försenad betalning

Vid försenad betalning debiteras en dröjsmålsränta på 2% per månad från fakturans förfallodatum. Eventuella inkassokostnader debiteras separat.

Priser

Boxon Direct förbehåller sig rätten att justera priser utifrån rådande marknadssituation och valutakursutveckling. Vi arbetar aktivt och kontinuerligt med att minimera prisjusteringar för att ge dig som kund bästa pris. Leveransdagens pris gäller och alla priser är i svenska kronor exklusive moms. 

Produkterna är Boxons egendom till dess full betalning skett. 

Reservation

Vi reserverar oss mot eventuella angivna prisfel, slutörsäljning samt utgående artiklar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel och du har rätt att avboka din order om du inte känner dig tillfredsställd med vår korrigering.    

Returer

Eftersom dina ehandelspåsar har unikt tryck kan du inte returnera påsarna, såvida din order inte är fel. Se info under Reklammation.

Du har en ångerrätt efter att du lagt din beställning fram tills godkännande av korrektur. Korrektur måste godkännas 5 dagar efter sista korrigering, annars avbryts din beställning.

Reklamation

Om något är fel med din order och du önskar reklamera påsarna ska du kontakta vårt Kundcenter inom 10 dagar eftert mottagandet. Om reklamationen godkänts krediteras beloppet, normalt inom två veckor. Vi önskar då också ett eller två prover på den reklamerade påsen.